Kissan hoitoa

Kissan hoitoa luotettavalta kissanhoitajalta - Helsinki, Espoo, Vantaa ja muu pääkaupunkiseutu

Onko sinulla reissu tai muita menoja edessä? Onko oma vakituinen kissanhoitajasi estynyt ja tarvitset hoitajan kissallesi? Huolehdin mielelläni sinun kotonasi kissastasi/kissoistasi silloin, kun sinä nautit lomastasi. Myös kissasi nauttii, kun saa olla tutussa ympäristössä, omassa kodissaan. Olen hyvä ja luotettava kissanhoitaja, joten minulle voit huoletta jättää kissasi hoitoon!

Kissanhoitohinnasto

Ensitapaaminen on maksuton, jos hoitokäyntejä sovitaan vähintään kolme. Hoitokäynnin kesto on vähintään 45 min. Jos kissoja on enemmän kuin kaksi, suosittelen, että käyn kissojesi luona kaksi kertaa vuorokaudessa, jolloin yhden käynnin kesto on ainakin 30 min.
Hintoihin lisätään arvonlisävero 24 %.
Yksi tai kaksi kissaa, yksi käynti päivässä: 30 €/vrk
Enemmän kuin kaksi kissaa, yksi käynti päivässä: 34 €/vrk
1-2 kissaa, kaksi käyntiä päivässä: 38 €/vrk
Yli 2 kissaa, kaksi käyntiä päivässä: 43 €/vrk
Matkakulut 0,40 €/km (+ alv 24 %), jos kotoani (Koulutuvantie 12, Helsinki) on sinun kotiisi enemmän kuin 7 km (matka yhteen suuntaan) tai jos päivittäinen matka ylittää 14 km.

Hallitsen monenlaisia asioita, joten kissanhoidon lisäksi kauttani saat myös muita kodinhoitoon liittyviä palveluita. Asun Helsingin Itä-Pakilassa, mutta toimin sopimuksen mukaan koko pääkaupunkiseudulla.

Ota yhteyttä, kun tarvitset palvelujani!

Yhteydenottopyyntö

Jätä yhteystietosi, niin otan sinuun yhteyttä ensi tilassa.